fbpx

Mindegy, hogy most a legújabb Instagram bejegyzésedhez, a családi albumba, üzleti felhasználásra, a LinkedIn profilodhoz, vagy éppen a modell karriered beindításához kellenek neked profi portré fotók, én a legmagasabb minőséget garantálom neked!

Mivel hiszek abban, hogy mindenkinek szüksége lehet egy professzionális fotósra, éppen ezért alacsonyan tartom az áraimat a kollégákhoz képest, valamint ezért nyújtok külön kedvezményt civil és nonprofit szervezeteknek is.

Profi portré fotó
Kép: Dián Ákos
Profi portré fotó
Kép: Dián Ákos
Profi portré fotó
Kép: Dián Ákos

Mindenkiről kell egy portré

A profi portré fotóimat bárhol fel tudod használni, és az élet minden esetében előnyhöz jutat, ha az online vagy nyomtatott megjelenésedben egy igényes, professzionálisan retusált fotókat látnak rólad.

Legyen szó üzleti portrékról, kreatív portrékról vagy önéletrajz portrékról, az első benyomás a legfontosabb. Fotósként segíthetek, hogy elérjed azt a kívánt hatást, amit az első benyomással el szeretnél érni.

Csomagjaim

Hiszek a transzparens árazásban!

Éppen ezért nem rejtem el az apróbetűs részleteket.

Kiegészítő információk:

1:Külön kiszállási díj, amelyet az ár nem tartalmaz

2:Külön stúdió díj, amelyet az ár nem tartalmaz

3:A garantált idő lejárta után 5000ft/megkezdett óra

4:A sminkes és fodrász díját az ár nem tartalmazza

Az árak bruttó árak, amelyek áfa mentesek, mivel a számla AAM-es. További információért a számlázással kapcsolatban érdeklődj a lent megtalálható kapcsolat doboz segítségével.

Hogyan néz ki egy portré kép teljes körű szerkesztése?

Szín kezelés
Korrektúra